top of page
Cursuri jocuri video - GameDev Academy

INFORMATII GENERALE

Salut! Noi suntem Gamedevelopersasoc SRL, denumiti in continuare GameDev Academy. Suntem un mic start-up cu sediul social in Tower Center International, Mindspace, Et.1, Blvd Ion Mihalache 15-17, Sector 1, CUI 31850591, J40/7661/2013, neinregistrat ca platitor de TVA, avand cont bancar RO78INGB0000999906484054 deschis la ING Office Mihalache. Site-ul nostru, www.gamedevacademy.ro, prezinta oferta noastra de cursuri, evenimente si materiale publicate online. Acestea sunt dedicate oricarei persoane care doreste sa invete, prin participarea la cursurile si seminarile noastre, accesand programele de formare profesionala disponibile pe acest site.

Ne puteti contacta la telefon +40756.249.561, prin email: contact@gamedevacademy.ro sau ne puteti vizita la punctul nostru de lucru din Bucuresti, Tower Center International, Mindspace, Et.1, Blvd Ion Mihalache 15-17, Sector 1.

DISCLAIMER

In ciuda eforturilor de a publica informatii exact si concise pe acest site, GameDev Academy nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea informatiilor.

Ne rezervam dreptul de a schimba detaliile programelor, a cursurilor si serviciilor in orice moment, fara un anunt prealabil. De asemenea, ne rezervam dreptul, unilateral, de a schimba, corecta, modifica, adauga si retrage informatii publicate pe acest site, fara a anunta in prealabil. Toate informatiile de pe acest site sunt oferite fara garantii de nici un fel, exprimate direct sau implicite. GameDev Academy nu va fi responsabil pentru orice prejudicii indirecte, spatiale sau incidentale, rezultate din folosirea acestui site.

bottom of page