slider 1 (1).jpg

SUSTINE-L IN CALATORIA SA!

Incepand cu anul 2000, tehnologia a intrat in plina ascensiune, fapt ce a atras dupa sine o cerere din ce in ce mai mare pentru cei care s-au dovedit iscusiti in acest domeniu.

Ateliere pentru copilul tau

Varste intre 14 si 17 ani
Image by Iker Urteaga

Game Design

Si noi, ca adulti, iubim sa cautam cai prin care putem da viata ideilor noastre. Ridica aceasta iubire la puterea a doua si ai un copil fericit. La cursul de "Game Design", copilul tau va invata sa isi structureze gandirea si sa rezolve probleme dezvoltand ceea ce el indrageste: jocurile video.  

Foarte usor jucatul va fi inlocuit de o pasiune ce ii poate aduce un viitor in industria jocurilor video, ca dezvoltator. Cursul se bazeaza pe 4 piloni:

   CUM isi planifica sa dezvolte un joc?

   CE instrumente foloseste pentru dezvoltare?

   CAND se foloseste de aceste instrumente?

   DE CE tipuri de probleme se poate lovi? 

 

VARSTA RECOMANDATA: min. 15 ani       

                   

Programming Console

Unity

Copilul tau are o multime de idei pe care ar vrea sa le transforme in jocuri 2D sau chiar 3D? Sau poate vrea sa descopere cum au fost dezvoltate jocurile lui preferate? Nici ca se putea mai bine. 

La cursul "Unity" va putea sa isi fixeze notiuni de baza de programare in limbajul C#, iar la final va avea un mic proiect dezvoltat. Va invata editorul Unity de la 0 nefiind necesare cunostinte anterioare. 

VARSTA RECOMANDATA: min 14 ani

Astronaut with Surreal Background

Unreal

Pe o scala de la 1 la Fortnite cat de mult se joaca tanarul tau? Cu siguranta l-ai auzit mentionand despre sau chiar jucandu-se acest joc. Fortnite si multe alte jocuri renumite au fost dezvoltate in motorul Unreal. Cu siguranta copilul tau va dori sa descopere cum, chiar el, poate replica un joc de succes. 

Unreal i se potriveste daca vrea sa realizeze un joc rapid, fara sa aiba cunostinte de programare, in limbajul C++.  

VARSTA RECOMANDATA: min 14 ani

Image by Pankaj Patel

C++ aplicat in Unreal

La acest curs, copilul tau va dobandi cunostinte fundamentale despre limbajul de programare C++ lucrand pe parcurs pe topicuri din ce in ce mai avansate.
 

Spre final vom face trecerea spre editorul de jocuri Unreal si vom adapta cunostiintele acumulate in limbajul C++ la editor. Vom pune accentul strict pe lucruri practice pentru a da un context cat mai bun lucrurilor pe care le vom invata.
 

La finalul cursului va avea dezvoltata propria mecanica de joc. (precum manipularea unui cub, sariturile sau chiar colectarea unor itemi)
 

VARSTA RECOMANDATA: min. 16 ani

Cu siguranta ai intrebari pentru noi. Te incurajam sa ni le adresezi pentru ca astfel vei afla cum putem contribui in procesul de dezvoltare a copilului tau.  

arrow&v

FA CUNOSTINTA CU ECHIPA GAMEDEV ACADEMY

CE ZIC CURSANTII!

  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • LinkedIn

Vei fi primul care va primi ultimele noutati si promotii. Aditional, vei primi pe mail dictionarul de cariere publicat de noi in parteneriat cu marile studiouri din Romania.

© 2020 GameDev Academy