• Facebook
  • YouTube
  • Instagram
  • LinkedIn

Ai intrebari? Nu fi timid, contacteaza-ne! 

Multumim pentru contact!

Adresa: Tower Center International, Mindspace, Et.1, Blvd Ion Mihalache 15-17, Sector 1, Bucuresti

CE ESTE "GAMEDEV ACADEMY"?


Proiectul „GameDev Academy” a fost infiintat alaturi de traineri experimentati din industria dezvoltarii de jocuri video, ce manifesta un interes autentic pentru educatie si inovatie. La momentul crearii proiectului am luat in considerare cerintele pietei si inputul companiilor ce activeaza in acest domeniu. In Romania, comunitatea persoanelor din industrie este formata din peste 7000 de membrii. Chiar si asa, in continuare, putine persoane au acces la cursurile si trainingurile din acest domeniu. Astfel ca, am infintat primul centru de training specializat in cursuri de game development bazate pe invatarea practica ce cuprind si o componenta importanta, cea de consiliere in cariera.
CINE SUNT TRAINERII NOSTRI?


Trainerii nostri sunt profesionisti ce inteleg cu adevarat provocarile domeniului dezvoltarii de jocuri video. Experientele lor, de la dezvoltarea unor proiecte independente si pana la dezvoltarea de jocuri AAA in cadrul studiourilor multinationale, sunt oglindite in materialele predate la cursuri si in abilitatile lor pedagogice.
CARE SUNT CONDITIILE DE APLICARE LA CURSURILE GAMEDEV ACADEMY?


Aproape oricine se poate inscrie :). Consideram ca pasiunea, creativitate si interesul nu au o limita de varsta. Chiar si asa, la anumite cursuri, un impediment pe care il poate intampina un viitor tanar cursant este diferenta dintre cunostintele obtinute in scoala, in special in clasele 5-8, si informatiile predate la cursurile noastre. Asadar, orice persoana cu varsta minima de 14 ani, pasionata de domeniul dezvoltarii de jocuri, cu sau fara experienta in acest domeniu, poate sa se inscrie la cursurile noastre. Bineinteles, suntem la un mail/telefon distanta daca doresti sa confirmi cu noi daca un curs anume este potrivit pentru tine.
CARE SUNT CURSURILE OFERITE DE GAMEDEV ACADEMY?


Aceseaza pagina noastra de cursuri (http://gamedevacademy.ro/cursuri) unde poti vedea, in detaliu, tipul cursurilor oferite, structura sesiunilor, perioada de desfasurare, trainerii care te vor asista si preturile cursurilor.
CUM MA POT INSCRIE LA CURSURILE GAMEDEV ACADEMY?


Procesul de inscriere este complet online. Alege cursul dorit, achita prima rata sau integral si in 24-48h unul dintre membrii echipei GameDev Academy te va contacta pentru confirmare. Bineinteles, daca doresti, poti sa te inscrii si prin telefon. Suna-ne si spune-ne ce curs doresti sa urmezi si te vom consilia.
POT URMA CURSURILE CHIAR DACA NU AM EXPERIENTA / STUDII IN ACEST DOMENIU?


Cu siguranta! Stim ca in Romania nu exista suport educational, in invatamantul de stat, specific acestei industrii. Asadar, cursurile GameDev Academy sunt structurate astfel incat sa iti oferim primii pasi in descoperirea conceptelor de baza importante.
CUM SE FORMEAZA O GRUPA PENTRU CURSURI?


In functie de cursul care te intereseaza, vei gasi informatii pe site privind data estimata pentru formarea unei grupe noi. In momentul in care locurile disponibile sunt ocupate, cursul incepe la data stabilita si se vor deschide inscrierile pentru urmatoarea grupa, cu o noua data de inceput. Asadar, iti recomandam ca in momentul in care efectuezi inscrierea la un curs sa achiti, cel putin partial, valoarea cursului pentru a-ti asigura locul. In cazul in care la data stabilita nu s-au inscris suficiente persoane pentru a demara cursul, prelungim perioada de inscrieri cu inca o saptamana sau doua. Bineinteles, te vom instiinta si daca nu doresti sa mai astepti, iti returnam contravaloarea achitata.
CE SE INTAMPLA DUPA CE APLIC?


Vei primi un email de confirmare sau un telefon prin care vei fi notificat ca inscrierea ta a fost realizata cu success.
CUM PLATESC COSTURILE CURSURILOR?


Selecteaza cursul dorit si verifica detaliile privind optiunile de plata ale cursului.
PRIMESC O DIPLOMA LA FINAL?


Da, vei primi o diploma de participare emisa de noi care atesta implicarea ta pe toata durata cursului. Pe langa diploma, vei primi si rezultatul obtinut la examenul de final, precum si feedback din partea trainerului. Tine cont de faptul ca nu vei primi diploma de participare sau feedback-ul din partea trainerului daca vei acumula mai mult de 5 absente la curs.
INVAT SUFICIENTE LUCRURI INCAT SA MA POT ANGAJA LA FINALUL UNUI CURS ?


Bineinteles! Avem cursanti care s-au angajat la scurt timp dupa finalizarea cursului la care au participat. Insa, nu putem oferi garantii! Depunem efort sa te ajutam, dar este nevoie sa te dedici serios si in afara sesiunilor de curs. Tine minte! Este foarte important sa iti dezvolti un portofoliu, sa exersezi in timpul liber, sa fii proactiv la curs, sa adresezi intrebari de fiecare data cand simti ca ceva nu iti este clar. Si insistam pe „sa exersezi in timpul liber” :).
NU ESTE CE MA ASTEPTAM! IMI POT OBTINE BANII INAPOI?


GameDev Academy este despre tine! Obiectivul nostru este sa te ajutam sa te dezvolti, sa cresti, sa evoluezi. Asadar, in cazul in care doresti sa te retragi de la curs, se aplica urmatoarele reguli cu privire la returnarea valorii achitate:
– inainte de inceperea cursului, vom restitui integral suma achitata
– in primele 2 sesiuni ale cursului, vom restitui integral suma achitata

Indraznim sa spunem ca daca nu esti multimit de informatiile obtinute in urma participarii la curs sau nu ti-a placut experienta traita la cursurile noastre, suntem dispusi sa discutam posibilitatea de a iti returna integral contravaloarea cursului.

INTREBARI FRECVENTE