top of page

GameDev Academy

Ne mândrim cu faptul că suntem, de 6 ani, singurul centru din România care oferă exclusiv cursuri profesionale în domeniul dezvoltării de jocuri video. Peste 500 de cursanți au trecut prin programele noastre, mulți dintre ei devenind dezvoltatori în industria de jocuri video sau IT.

Tu ce mai aștepți?

Cursuri GameDev Academy - Curs jocuri videor

Descoperă
cursurile

Image by Parabol | The Agile Meeting Toolbox

Povestea Noastră

Proiectul "GameDev Academy" a fost lansat în 2017 de 4 dezvoltatori de jocuri din industria locală de gamedev. Motivul principal l-a reprezentat lipsa de educație formală pentru cei interesați să-și croiască o carieră în acest domeniu.

Desi în ultimii ani au mai apărut și în România diferite forme de educare relevante job-urilor din industrie, în continuare accesul la informații practice și utile este dificil. Mai ales pentru meserii precum Game Designer, Level Designer, Economy Designer, Unreal/Unity Programmer, Technical Artist sau Game Producer.

De-a lungul anilor am organizat sute de cursuri, zeci de workshopuri, discuții cu tineri și adolescenți, programe intensive și dezbateri privind ce înseamnă o carieră în acest domeniu. Am ajutat zeci de persoane să facă primii pași în carieră și abia așteptăm să te cunoaștem și pe tine și împreună să punem bazele carierei tale!

man-neon-suit-sits-chair-with-neon-sign-that-says-word-it.jpg
Cursuri GameDev Academy - Curs jocuri video
Cursuri GameDev Academy - Curs jocuri video

Misiunea noastră

Școala noastră este mai mult decât un centru de formare; este o rampă de lansare pentru cariere. Adunăm împreună formatori dedicați și profesioniști recunoscuți în industrie care își împărtășesc timpul, cunoștințele și expertiza și se angajează să îndrume studenții pentru a-și atinge potențialul.

Ajutăm studenții să-și îndeplinească visul de a deveni dezvoltatori de jocuri (de succes), oferindu-le o experiență de învățare cuprinzătoare și captivantă, care include atât cunoștințe teoretice, cât și experiențe practice. Avem parteneriate cu studiouri de jocuri importante și oferim studenților noștri acces la evenimente din industrie, programe de mentorat și oportunități de angajare.

Misiunea noastră se bazează pe cinci piloni:

FORMARE PROFESIONALĂ! Dezvoltarea constantă de programe de formare profesională cu durată scurtă și medie (4 luni - 12 luni), adaptate nevoilor fiecărui student în parte, indiferent dacă acesta este nou în industrie sau lucrează deja în domeniu. Ne propunem să oferim și ateliere captivante, consiliere în carieră, pregătire pentru admiterea la o altă instituție de învățământ și să ajutăm la construirea portofoliilor personale.

SERIVICII CORPORATE! Furnizarea de servicii calitative de instruire și consultanță de top companiilor din domeniul dezvoltării jocurilor, ajutându-le să dezvolte abilitățile și cunoștințele angajaților și, în cele din urmă, îmbunătățindu-și afacerile.

LECTORI DEDICAȚI! Recrutarea constantă de personal dedicat, care să ofere cele mai bune sesiuni de instruire și asistență studenților, predând și consiliind cu pasiune și angajament. Ne propunem să aducem bucurie, entuziasm și un nivel ridicat de cunoștințe celor care participă la cursurile academiei noastre.

COMUNITATE! Construim o comunitate puternică și de sprijin pentru dezvoltatori de jocuri care împărtășesc pasiunea noastră pentru industrie. Credem în puterea comunității și ne propunem să oferim o platformă pentru dezvoltatorii de jocuri pentru a se conecta, a colabora și a-și împărtăși cunoștințele și expertiza.

EDUCAȚIE PENTRU TOATĂ LUMEA! Vrem să facem educația pentru dezvoltarea jocurilor accesibilă tuturor, indiferent de mediul sau situația financiară. Lucrăm constant să oferim programe de formare accesibile și flexibile, care să permită oricărui pasionat de dezvoltarea jocurilor să-și urmeze visele și să-și atingă potențialul.

Cursuri GameDev Academy - Curs jocuri video
Cursuri GameDev Academy - Curs jocuri video

Viziunea noastră

Viziunea noastră este să contribuim la formarea următoarelor generații de dezvoltatori de jocuri video, oferindu-le cunoștințele, abilitățile și resursele de care au nevoie pentru a reuși în această industrie competitivă

 

Credem în puterea comunității și ne angajăm să construim o comunitate puternică de dezvoltatori care împărtășesc valorile și pasiunea noastră pentru acest domeniu. Absolvenții noștri vor dobândi abilitățile de care au nevoie și o rețea de colegi dezvoltatori și conexiuni din industrie pe care se pot baza pe parcursul carierei lor.

 

Pe termen lung, viziunea noastră este să devenim un lider în formarea și pregătirea viitorilor dezvoltatori, oferind educație de calitate care le permite să-și împlinească visele.

Cursuri GameDev Academy - Trainer Game Design

Dragos Inoan

Cu peste 17 ani petrecuti in industria de game development, dintre care 15 dedicati zonei de game design, Dragos nu ne dezamageste cu portofoliul pe care si l-a creat pana acum. In activitatea sa, s-a implicat in proiecte de toate marimile, in cateva dintre cele mai importante studiouri din tara, dar si ca dev independent.

Cursuri GameDev Academy - Trainer Unity Engine

Zoltan Nagy

Se spune ca un mester bun este acela care, indiferent de instrumentele pe care le are, le intrebuinteaza cu indemanare. Asta este si Zoly, care in cariera sa de peste 15 ani ca dezvoltator de jocuri video a lucrat la o multitudine de proiecte, de la mici jocuri „casual” pana la jocuri the tip „AAA”.

Cursuri GameDev Academy - Trainer Unreal Engine

Alexandru Oprea

Cu Alex , cel mai tanar membru al echipei, ne stim din perioada in care a participat la prima editia a incubatorului Game LAB. Din 2017 si pana acum, Alex a adaugat pe lista de realizari o certificare Unity (Unity Certified Developer la care a luat punctaj maxim) si o slujba in cadrul Ubisoft, ca Gameplay Programmer.

Catalin Marcu

Catalin si-a inceput activitatea in industrie de  peste 15 ani. Mai bine de 10 ani a lucrat in cadrul studioul Mobility Games, unde a  fost implicat in dezvoltarea si publicarea a numeroase jocuri pe AppStore si Google Play. In prezent are propriul studio indie si peste 5 jocuri lansate. 

Alexandru Petrescu

Alex si-a inceput cariera la Ubisoft, in 2014, in rolul de  Artist 3D. Si-a dezvoltat skill-urile si versatilitatea foarte repede, contribuind la dezvoltarea unora dintre cele mai importante proiecte in cadrul Ubisoft, atat pentru platformele de mobile, cat si de PC si console.

O parte dintre trainerii GameDev Academy

Ce zic cursanții!

bottom of page