top of page
Cursuri jocuri video - GameDev Academy

GameDev Academy

Ne mandrim cu faptul ca suntem, de 6 ani, singurul centru din Romania care ofera exclusiv cursuri profesionale in domeniul dezvoltarii de jocuri video. Peste 500 de cursanti au trecut prin programele noastre, multi dintre ei devenind dezvoltatori in industria de jocuri video sau IT.

Tu ce mai astepti?

Cursuri GameDev Academy - Curs jocuri videor

Descopera

cursurile

Image by Parabol | The Agile Meeting Toolbox

Povestea Noastra

Proiectul "GameDev Academy" a fost lansat in 2017 de 4 dezvoltatori de jocuri din industria locala de gamedev. Motivul principal l-a reprezentat lipsa de educatie formala pentru cei interesati sa-si croiasca o cariera in acest domeniu.

Desi in ultimii ani au mai aparut si in Romania diferite forme de educare relevante job-urilor din industrie, in continuare accesul la informatii practice si utile este dificil. Mai ales pentru meserii precum Game Designer, Level Designer, Economy Designer, Unreal/Unity  Programmer, Tehnical Artist sau Game Producer. 

De-a lungul anilor am organizat sute de cursuri, zeci de workshopuri, discutii cu tineri si adolescenti, programe intensive si dezbateri privind ce inseamna o cariera in acest domeniu. Am ajutat zeci de persoane sa faca primii pasi in cariera si abia asteptam sa te cunoastem si pe tine si impreuna sa punem bazele carierei tale!

man-neon-suit-sits-chair-with-neon-sign-that-says-word-it.jpg
Cursuri GameDev Academy - Curs jocuri video
Cursuri GameDev Academy - Curs jocuri video

Misiunea noastra

​Scoala noastra este mai mult decat un centru de formare; este o rampa de lansare pentru cariere. Aducem impreuna formatori dedicati si profesionisti recunoscuti in industrie care isi impartasesc timpul, cunostintele si expertiza si se angajeaza sa indrume studentii pentru a-si atinge potentialul.

Ajutam studentii sa-si indeplineasca visul de a deveni dezvoltatori de jocuri (de succes), oferindu-le o experienta de invatare cuprinzatoare si captivanta, care include atat cunostinte teoretice, cat si experiente practice. Avem parteneriate cu studiouri de jocuri importante si oferim studentilor nostri acces la evenimente din industrie, programe de mentorat si oportunitati de angajare.

 

Misiunea noastra se bazeaza pe cinci piloni:

FORMARE PROFESIONALA! Dezvoltarea constanta de programe de formare profesionala cu durata scurta si durata medie (4 luni - 12 luni), adaptate nevoilor fiecarui student in parte, indiferent daca acesta este nou in industrie sau lucreaza deja in domeniu. Ne propunem sa oferim si ateliere captivante, consiliere in cariera, pregatire pentru admiterea la o alta institutie de invatamant si sa ajutam la construirea portofoliilor personale.

SERIVICII CORPORATE! Furnizarea de servicii calitative de instruire si consultanta de top companiilor din domeniul dezvoltarii jocurilor, ajutandu-le sa dezvolte abilitatile si cunostintele angajatilor si, in cele din urma, imbunatatindu-si afacerile.

LECTORI DEDICATI! Recrutarea constanta de personal dedicat, care sa ofere cele mai bune sesiuni de instruire si asistenta studentilor, predand si consiliand cu pasiune si angajament. Ne propunem sa aducem bucurie, entuziasm si un nivel ridicat de cunostinte celor care participa la cursurile academiei noastre.

COMUNITATE! Construim o comunitate puternica si de sprijin pentru dezvoltatori de jocuri care împartasesc pasiunea noastra pentru industrie. Credem in puterea comunitatii si ne propunem sa oferim o platforma pentru dezvoltatorii de jocuri pentru a se conecta, a colabora si a-si impartasi cunostintele si expertiza.

EDUCATIE PENTRU TOATA LUMEA! Vrem sa facem educatia pentru dezvoltarea jocurilor accesibila tuturor, indiferent de mediul sau situatia financiara. Lucram constant sa oferim programe de formare accesibile si flexibile, care sa permita oricarui pasionat de dezvoltarea jocurilor sa-si urmeze visele si sa-si atinga potentialul.

Cursuri GameDev Academy - Curs jocuri video
Cursuri GameDev Academy - Curs jocuri video

Viziunea noastra

Viziunea noastra este sa contribuim la formarea urmatoarelor generatii de dezvoltatori de jocuri video, oferindu-le cunostintele, abilitatile si resursele de care au nevoie pentru a reusi in aceasta industrie competitiva.

 

Credem in puterea comunitatii si ne angajam sa construim o comunitate puternica de dezvoltatori care impartasesc valorile si pasiunea noastra pentru acest domeniu. Absolventii nostri vor dobandi abilitatile de care au nevoie si o retea de colegi dezvoltatori si conexiuni din industrie pe care se pot baza pe parcursul carierei lor.

 

Pe termen lung, viziunea noastra este sa devenim un lider in formarea si pregatirea viitorilor dezvoltari, oferind educatie de calitate, care le permite sa-si implineasca visele.

Cursuri GameDev Academy - Trainer Game Design

Dragos Inoan

Trainer Game Design

Cu peste 17 ani petrecuti in industria de game development, dintre care 15 dedicati zonei de game design, Dragos nu ne dezamageste cu portofoliul pe care si l-a creat pana acum. In activitatea sa, s-a implicat in proiecte de toate marimile, in cateva dintre cele mai importante studiouri din tara, dar si ca dev independent.

Cursuri GameDev Academy - Trainer Unity Engine

Zoltan Nagy

Trainer Unity Engine

Se spune ca un mester bun este acela care, indiferent de instrumentele pe care le are, le intrebuinteaza cu indemanare. Asta este si Zoly, care in cariera sa de peste 15 ani ca dezvoltator de jocuri video a lucrat la o multitudine de proiecte, de la mici jocuri „casual” pana la jocuri the tip „AAA”.

Cursuri GameDev Academy - Trainer Unreal Engine

Alexandru Oprea

Trainer Unreal Engine si C++

Cu Alex , cel mai tanar membru al echipei, ne stim din perioada in care a participat la prima editia a incubatorului Game LAB. Din 2017 si pana acum, Alex a adaugat pe lista de realizari o certificare Unity (Unity Certified Developer la care a luat punctaj maxim) si o slujba in cadrul Ubisoft, ca Gameplay Programmer.

Cursuri GameDev Academy - Trainer modelare 3D

Ionut Mitroi

Trainer Modelare 3D

Deschis la nou, pasionat de strategy si moba games, Ionut si-a inceput cariera in 2013 ca 2D/3D Artist la Ubisoft . De-a lungul timpului, a creat numeroase asseturi 2D pentru  meniuri si asseturi 3D pentru environment atat pentru mobile, cat si pentru PC si console.

Cursuri GameDev Academy - Trainer Game Design

Ciprian Bacioiu

Trainer Game Design

Cip, cel mai bland gigant, a acumulat peste  15 ani de experienta in industrie si zeci de titluri lansate. Si-a dezvoltat propriul studio de jocuri  unde s-a specializat pe jocuri de tip coffee-break precum si pe portarea si adaptarea jocurilor pe platforma Linux.

Cursuri GameDev Academy - Trainer modelare 3D

Alexandru Petrescu

Trainer Modelare 3D

Alex si-a inceput cariera la Ubisoft, in 2014, in rolul de  Artist 3D. Si-a dezvoltat skill-urile si versatilitatea foarte repede, contribuind la dezvoltarea unora dintre cele mai importante proiecte in cadrul Ubisoft, atat pentru platformele de mobile, cat si de PC si console.

Cursuri GameDev Academy - Trainer Unreal Engine

Catalin Marcu

Trainer Unreal Engine

Catalin si-a inceput activitatea in industrie de  peste 15 ani. Mai bine de 10 ani a lucrat in cadrul studioul Mobility Games, unde a  fost implicat in dezvoltarea si publicarea a numeroase jocuri pe AppStore si Google Play. In prezent are propriul studio indie si peste 5 jocuri lansate. 

Cursuri GameDev Academy - Trainer programare C++

Cristian Cornea

Trainer Programare C++

Cristian este un programator pasionat de jocuri, de a le juca, de a le face, de a vorbi despre ele. A acumulat deja 18 ani de experienta in dezvoltare jocurilor, din care 10 in cadrul Ubisoft. A lucrat la diferite tipuri de jocuri, de la "AAA", cum ar fi "Assassin’s Creed", la jocuri mobile si indie.

O parte dintre trainerii GameDev Academy

Ce zic cursantii!

bottom of page