top of page
Cursuri jocuri video - GameDev Academy

TERMENI SI CONDITII​

INFORMATII GENERALE

Salut! Noi suntem Gamedevelopersasoc SRL, denumiti în continuare GameDev Academy. Suntem un mic start-up cu sediul social in Tower Center International, Mindspace, Et.1, Blvd Ion Mihalache 15-17, Sector 1, Bucuresti, CUI 31850591, J40/7661/2013, neinregistrat ca platitor de TVA, avand cont bancar RO78INGB0000999906484054 deschis la ING Office Mihalache. Site-ul nostru, www.gamedevacademy.ro, prezinta oferta noastra de cursuri, evenimente si materiale publicate online. Acestea sunt dedicate oricarei persoane care doreste sa invete, prin participarea la cursurile si seminarile noastre, accesand programele de formare profesionala disponibile pe acest site.

Ne puteti contacta la telefon +40756.249.561, prin email: contact@gamedevacademy.ro sau ne puteti vizita la sediul nostru din Bucuresti, Tower Center International, Mindspace, Et.1, Blvd Ion Mihalache 15-17, Sector 1.

DISCLAIMER

In ciuda eforturilor de a publica informatii exact si concise pe acest site, GameDev Academy nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea informatiilor. Ne rezervam dreptul de a schimba detaliile programelor, a cursurilor si serviciilor in orice moment, fara un anunt prealabil. De asemenea, ne rezervam dreptul, unilateral, de a schimba, corecta, modifica, adauga si retrage informatii publicate pe acest site, fara a anunta in prealabil. Toate informatiile de pe acest site sunt oferite fara garantii de nici un fel, exprimate direct sau implicite. GameDev Academy nu va fi responsabil pentru orice prejudicii indirecte, spatiale sau incidentale, rezultate din folosirea acestui site.

UTILIZAREA CONTINUTULUI

Prin utilizarea prezentului website, utilizatorii declara ca au citit si ca sunt de acord cu acesti termeni si conditii.

Sunteti liberi sa copiati si sa folositi continutul site-ului in scopuri personale, fara intentii comerciale. In orice alte situatii, continutul www.gamedevacacademy.ro nu poate fi reprodus, modificat sau exploatat. Este interzisa orice utilizare a continutului in alte scopuri decat cele permise expres de prezentul document sau de legislatia in vigoare. Asadar, este interzisa:
– indepartarea insemnului care marcheaza dreptul de autor asupra continutului acestuia;
– reproducerea, afisarea sau modificarea continutului fara obtinerea acordului prealabil al GameDev Academy;
– folosirea informatiilor obtinute prin intermediul www.gamedevacademy.ro in scopuri comerciale.

Pentru orice solicitare, va rugam sa ne contactati pe adresa de email: contact@gamedevacademy.ro

CONDITII DE UTILIZARE SERVICIUL PLATA ONLINE CU CARD BANCAR

Este disponibila modalitatea de plata online cu card bancar (Visa/Mastercard) prin platforma Stripe Payments  (https://stripe.com/en-ro/payments).

Este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.
– Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectueaza prin intermediul sistemului „3-D Secure” elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant;
– „3-D Secure” asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.

Important de stiut! – Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision!

Promotiile si discount-urile nu se cumuleaza. In cazul in care exista mai multe promotii in acelasi timp, se va alege promotia cea mai convenabila pentru cursant.

Preturile promotionale sunt valabile doar pe perioada promotiei.

DREPTURILE DE PROPRIETATE INTELECTUALA

Intreg continutul site-ului www.gamedevacademy.ro este protejat prin legea drepturilor de autor, toate drepturile fiind rezervate. Acest site este intretinut de catre GameDev Academy.

In lipsa altor precizari, toate drepturile de proprietate intelectuala privind materialele prezentate in acest site apartin GameDev Academy. Descarcarea sau copierea, prin alte metode a fotografiilor si materialelor de pe site, nu transfera catre persoana care a realizat acele descarcari / copieri licenta sau drepturile asupra materialelor de pe site.

PROTECTIA DATELOR

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor privind prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, precum si a Regulamentului General privind Protectia Datelor (EU GDPR 679/2016), avem obligatia de a administra in conditii de siguranta, si numai pentru scopurile specificate, datele personale furnizate de catre utilizatori acestui site si cursantii nostri.

Conform legislatiei in vigoare, va aducem la cunostinta faptul ca ne puteti solicita oricand sa eliminam toate datele voastre personale din baza noastra de date.

Pentru a participa la cursurile, evenimentele si activitatile disponibile pe site-ul GameDev Academy este necesara completarea formularului online de inscriere sau a formularului de achizitie a cursului/abonamentului/serviciului respectiv. Folosim aceste informatii pentru a va contacta la randul nostru, fie telefonic/sms, fie prin email, pentru a va oferi mai multe detalii despre curs sau pentru a va confirma inscrierea. Asadar, consideram completarea acestui formular, ca fiind consimtamantul vostru expres si neechivoc pentru folosirea datelor voastre personale in scopul mentionat mai sus.

Aditional este posibil sa va solicitam si alte informatii persoanele, cum ar fi:
– adresa de email si/sau numar de telefon pentru a va oferi detalii despre alte produse si/sau servicii din portofoliul nostru;
– date personale pentru emiterea facturilor afterente cursurilor sau serviciilor de care ati beneficiat;
– inregistrarea in baza de data in vederea facilitarii accesului la posibile oportunitati de angajare din partea partenerilor nostri;
– inregistrarea in baza de date in vederea realizarii de sondaje de opinie;
– inregistrarea informatiilor in vederea alocarii sau oferirii reducerilor, a recompenselor, si a altor beneficii.

 

Drepturile utilizatorilor:
a. sa solicite incetarea prelucrarii datelor sale personale;
b. sa solicite incetarea expedierii de mesaje promotionale.

 

In cazul serviciului de newsletter sau a mesajelor promotionale, aveti posibilitatea de a va dezabona prin intermediul link-ului de dezabonare continut in e-mail.

GameDev Academy nu ofera informatia colectata unor terti fara consimtamantul vostru expres si prealabil. Orice notificare din partea utilizatorului trebuie trimisa prin e-mail sau in scris catre GameDev Academy.

DESPRE RECENZII, LIVE CHAT SI SOCIAL MEDIA

GameDev Academy isi rezerva dreptul de a nu aproba sau de a dezactiva (fara posibilitatea ulterioara a utilizatorilor de a le reactiva) acele informatii sau comentarii trimise spre publicare sau publicate care contravin termenilor si conditiilor de utilizare, care sunt in afara subiectului avut in vedere, sau pe care le considera, in mod unilateral, ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase, neadecvate sau daunatoare, sub orice forma, propriei imagini, partenerilor sau tertilor. Utilizatorul este singurul responsabil pentru continutul mesajelor trimise spre publicare. Pentru aceasta, trebuie sa stiti ca postarea sau transmiterea de comunicari sau informatii prin intermediul platformelor de comunicatie puse la dispozitie de www.gamedevacademy.ro este supusa prezentelor Termeni si Conditii.

CONFIDENTIALITATE

Cunoastem importanta datelor personale. Asadar, vrem sa va asiguram ca pastram confidentialitatea cu privire la orice date cu caracter personal precum: numele, adresa, codul numeric personal, seria si numarul cartii de identitate, seria pasaportului, numarul de telefon, adresa de e-mail sau orice alta data de identificare pe care o transmiteti catre noi. Totusi aveti in vedere ca orice alt fel de comunicari sau materiale pe care le transmiteti, precum intrebari, comentarii, sugestii sau alte mesaje de acest fel vor fi considerate ca neconfidentiale si neprotejate de drepturi de proprietate intelectuala.

GDPR

GameDev Academy prelucreaza datele cu caracter personal primite direct de la voi, in calitate de persoane vizate, sau indirect, cu ocazia derularii raporturilor comerciale/contractuale si/sau participarii la evenimentele, activitatile, conferintele, workshop-urile, seminariile si sesiunile demonstrative organizate de noi.

Datele cu caracter personal sunt colectate fie numai cu acordul/acceptul vostru, daca sunt oferite cu buna stiinta, de buna voie, din proprie initiativa, fie la solicitarea noastra, de exemplu, prin unul dintre formularele online utilizate, etc., prin abonarea la newslettere, participarea la promotii, tombole, concursuri, programe de fidelitate, campanii promotionale etc.

Daca nu sunteti de acord cu oricare dintre termenii prezentelor termeni si conditii nu utilizati website-ul nostru sau nu ne furnizati datele personale.

In caz ca va intrebati, prelucrarea datelor cu caracter personal reprezinta orice operațiune, care se efectuează asupra datelor voastre cu caracter personal, prin mijloace automate sau neautomate, cum ar fi: colectarea, inregistrarea, organizarea, structurarea, stocarea, adaptarea sau modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, divulgarea prin transmitere, diseminarea, sau punerea la dispozitie in orice alt mod, alinierea sau combinarea, restrictionarea, blocarea, stergerea, distrugerea, arhivarea.

In contextul desfasurarii activitatii curente, inclusiv a derularii activitatii comerciale/contractuale, a participarii la evenimentele, activitatile, conferintele, workshopurile, seminariile, sesiunile demonstrative etc. organizate de catre GameDev Academy, implicand achizitionarea de servicii oferite pe website sau in alt mod sau abonarea la newsletter, precum si in contextul indeplinirii obligatiilor legale, va putem solicita anumite date cu caracter personal.

In acest sens, GameDev Academy va prelucra, printre altele, urmatoarele date cu caracter personal: numele si prenumele, telefon, adresa de domiciliu, e-mail, profesie, loc de munca, seria si numarul cartii de identitate, seria pasaportului, codul numeric personal, scoala absolvita, studiile efectuate, etc.

Atunci cand achizitionati un serviciu furnizat de GameDev Academy, precum si atunci cand participati la evenimentele, activitatile, conferintele, workshopurile, seminariile, sesiunile demonstrative etc. organizate de catre GameDev Academy, vom colecta date personale in legatura cu prestarea respectivelor servicii. Totodata, in calitate de potential client, vom colecta date cu caracter personal (imagine, date prelucrate prin sisteme de supraveghere video etc.) in vederea indeplinirii obligatiilor legale si desfasurarii activitatii curente.

Colectam aceste date cu caracter personal in urmatoarele scopuri:
– organizarea si sustinerea de cursuri si programe de pregatire si formare profesionala sau organizarea de alte sesiuni de transmitere de know-how;
– derularea activitatii comerciale/contractuale;
– facturarea contravalorii serviciilor;
– marketing, promovare, reclama, publicitate, concursuri, tombole, programe de loialitate, inclusiv transmiterea de oferte comerciale generale sau personalizate;
– dezvoltarea si imbunatatirea serviciilor (ex: formulare de feedback);
– gestionarea relatiilor cu clientii; comunicarea comerciala cu clientii prin orice mijloc de comunicare (ex: reminder participare la curs);
– indeplinirea obligatiilor legale (ex: emiterea facturilor);
– comunicarea cu organismele/autoritatile/institutiile publice sau de interes public;
– activitati de audit si control/supraveghere;
– arhivare, scopuri statistice;
– colectare debite/recuperare debite restante;
– solutionarea disputelor si litigiilor, punerea in executare a unor hotarari judecatoresti, arbitrale, ordine judecatoresti , etc.

Securitatea integrala a datelor transmise prin internet nu poate fi niciodata garantata. In timp ce GameDev Academy depune toate eforturile in privinta protejarii datelor voastre personale, nu putem garanta in mod absolut securitatea datelor transmise prin mediul online.

Prin citirea acestor Termeni si Conditii, ati fost informat cu privire la drepturile de care beneficiati, conform prevederilor legale aplicabile, respectiv: dreptul de acces, dreptul la rectificare, dreptul la stergerea datelor, dreptul la restrictionarea prelucrarii, dreptul la portabilitatea datelor, dreptul la opozitie si procesul individual automatizat. Totodata, atunci cand prelucrarea se realizeaza prin consimtamant, aveti dreptul de a va retrage consimtamantul in orice moment in forma scrisa, adresata catre noi, in conditiile legislatiei aplicabile, fara a afecta legalitatea prelucrarii efectuate pe baza consimtamantului inainte de retragerea acestuia. De asemenea, aveti dreptul de a va opune in orice moment, in mod gratuit si fara nicio justificare, prelucrarii datelor personale in scop de marketing direct, utilizand, daca este cazul, functia de dezabonare inclusa in materialele de marketing.

Pentru celelalte scopuri, aveti dreptul de a va opune, in orice moment, in mod gratuit, ca datele cu caracter personal pe care le furnizati catre GameDev Academy sa faca obiectul unei prelucrari, cu mentionarea datelor si scopului avute in vedere, numai pentru motive intemeiate si legitime, legate de situatia voastra particulara, cu exceptia cazurilor in care GameDev Academy demonstreaza ca are motive legitime si imperioase care justifica prelucrarea si care prevaleaza intereselor, drepturilor si libertatilor voastre sau ca scopul este constatarea, exercitarea sau apararea unui drept in instanta. In caz de opozitie nejustificata, ne consideram indreptatiti sa prelucram in continuare datele in cauza.

Pentru exercitarea oricarui drept prevazut de legislatia interna si / sau europeana (cu referire in special la GDPR) va puteti adresa specialistului de date personale (DPO) din cadrul GameDev Academy cu o cerere scrisa, datata si semnata la adresa de email:contact@gamedevacademy.ro sau la adresa punctului de lucru mentionat mai sus.

Toate aceste prevederi pot suferi modificari/actualizari ocazionale. Va recomandam sa verificati la fiecare utilizare a websiteului prezentele prevederi, pentru a fi tot timpul informati in legatura cu acestea.

Prin accesarea websiteului sau utilizarea serviciilor oferite de GameDev Academy se vor considera acceptate noile prevederi.

Pagina a fost modificata ultima oara in data de 27 august 2023.

bottom of page