top of page

Dă start carierei tale la
GameDev Academy!

Fie că ai învățat la școală anumite noțiuni, fie de pe internet sau nu ai avut niciodată ocazia să iei contact cu elementele specifice dezvoltării de jocuri video, cursurile noastre sunt pentru tine!

Workshopuri și webinarii gratuite
 în fiecare lună

Cursuri de orientare în carieră
(3 saptămâni)

Workshopuri si webinarii gratuite
in fiecare luna

Cursuri de orientare in cariera
(3 saptamani)

  • Workshopuri si webinarii gratuite in fiecare luna

  • Cursuri de orientare in cariera (3 saptamani)

  • Cursuri de formare profesionala de scurta durata (4 luni)

  • Cursuri de formare profesionala de lunga durata (12 luni)

  • Consultanta in dezvoltarea carierei

  • Consultanta in pregatirea CV-ului, a portofoliului si a interviului

  • Dezvoltarea de proiecte tip joc video pentru interviu universitate

Cursuri GameDev Academy - Trainer Game Design

Dragos Inoan

Trainer Game Design

Cu peste 17 ani petrecuti in industria de game development, dintre care 15 dedicati zonei de game design, Dragos nu ne dezamageste cu portofoliul pe care si l-a creat pana acum. In activitatea sa, s-a implicat in proiecte de toate marimile, in cateva dintre cele mai importante studiouri din tara, dar si ca dev independent.

Zoltan Nagy

Trainer Unity Engine

Se spune ca un mester bun este acela care, indiferent de instrumentele pe care le are, le intrebuinteaza cu indemanare. Asta este si Zoly, care in cariera sa de peste 15 ani ca dezvoltator de jocuri video a lucrat la o multitudine de proiecte, de la mici jocuri „casual” pana la jocuri the tip „AAA”.

Cursuri GameDev Academy - Trainer Unreal Engine

Alexandru Oprea

Trainer Unreal Engine si C++

Cu Alex , cel mai tanar membru al echipei, ne stim din perioada in care a participat la prima editia a incubatorului Game LAB. Din 2017 si pana acum, Alex a adaugat pe lista de realizari o certificare Unity (Unity Certified Developer la care a luat punctaj maxim) si o slujba in cadrul Ubisoft, ca Gameplay Programmer.

Cursuri GameDev Academy - Trainer modelare 3D

Ionut Mitroi

Trainer Modelare 3D

Deschis la nou, pasionat de strategy si moba games, Ionut si-a inceput cariera in 2013 ca 2D/3D Artist la Ubisoft . De-a lungul timpului, a creat numeroase asseturi 2D pentru  meniuri si asseturi 3D pentru environment atat pentru mobile, cat si pentru PC si console.

Cursuri GameDev Academy - Trainer GameDesign

Ciprian Bacioiu

Trainer Game Design

Cip, cel mai bland gigant, a acumulat peste  15 ani de experienta in industrie si zeci de titluri lansate. Si-a dezvoltat propriul studio de jocuri  unde s-a specializat pe jocuri de tip coffee-break precum si pe portarea si adaptarea jocurilor pe platforma Linux.

Cururi jocuri video - Trainer modelare 3D

Alexandru Petrescu

Trainer Modelare 3D

Alex si-a inceput cariera la Ubisoft, in 2014, in rolul de  Artist 3D. Si-a dezvoltat skill-urile si versatilitatea foarte repede, contribuind la dezvoltarea unora dintre cele mai importante proiecte in cadrul Ubisoft, atat pentru platformele de mobile, cat si de PC si console. 

Cursuri jocuri video - Trainer Unreal Engine

Catalin Marcu

Trainer Unreal Engine

Catalin si-a inceput activitatea in industrie de  peste 15 ani. Mai bine de 10 ani a lucrat in cadrul studioul Mobility Games, unde a  fost implicat in dezvoltarea si publicarea a numeroase jocuri pe AppStore si Google Play. In prezent are propriul studio indie si peste 5 jocuri lansate. 

Cursuri jocuri video - Trainer programare C++

Cristian Cornea

Trainer C++

Cristian este un programator pasionat de jocuri, de a le juca, de a le face, de a vorbi despre ele. A acumulat deja 18 ani de experienta in dezvoltare jocurilor, din care 10 in cadrul Ubisoft. A lucrat la diferite tipuri de jocuri, de la "AAA", cum ar fi "Assassin’s Creed", la jocuri mobile si indie.

O parte dintre trainerii GameDev Academy

Cursuri GameDev Academy - Curs programare C++
Cursuri GameDev Academy - Curs programare C++

CURS C++ PROGRAMARE

Dezlănțuie incredibila putere a limbajului de programare C++ și învață să dezvolți jocuri video. C++ este unul dintre cele mai folosite limbaje de programare în industria de jocuri video, iar majoritatea studiourilor importante din lume caută programatori cu această specializare.

Grupă nouă în Septembrie 2024

Calendar cursuri dezvoltare jocuri video
Cursuri GameDev Academy - Curs Unreal Engine
Cursuri GameDev Academy - Curs Unreal Engine

CURS UNREAL ENGINE

Folosind Unreal Engine, veți învăța concepte și tehnici specifice și cum funcționează interfața și instrumentele incluse. Veți crea jocuri video folosind blueprints sub atenta îndrumare a instructorului. La finalul cursului, veți avea cunoștințele și capacitatea necesară să puteți începe să realizați propriul joc video.

Calendar cursuri dezvoltare jocuri video

Grupă nouă în Septembrie 2024

Cursuri jocuri video - Curs Leadership
Cursuri GameDev Academy - Curs Leadership

CURS LEADERSHIP

Pentru a fi un lider eficient, trebuie sa intelegi ce fel de leader esti, cum functioneaza puterea si influenta si cum le folosesti pentru a face schimbari pozitive in cadrul echipei tale sau companiei pentru care lucrezi. Acest curs iti ofera cunostinte aplicabile in activitatea de zi cu zi, privind motivarea si dezvoltarea ta si a echipei tale pentru a obtine cele mai bune rezultate. 

Calendar cursuri dezvoltare jocuri video

Iunie - Sept 2024

Cursuri jocuri video - Curs Unity Engine
Cursuri jocuri video - Curs Unity Engine

CURS UNITY ENGINE

În cadrul acestui curs veți învăța Unity pas cu pas, folosind de la elemente de bază până la concepte mai avansate. Acoperă majoritatea elementelor specifice dezvoltării de jocuri, utilizând noțiuni minime de programare. Este un curs aplicat pentru cei care nu au experiență anterioară în dezvoltarea de jocuri video.

Grupă nouă în Septembrie 2024

Calendar cursuri dezvoltare jocuri video
Cursuri jocuri video - Curs Modelare 3D
Cursuri jocuri video - Curs Modelare 3D

CURS MODELARE 3D

Fie că vorbim despre filme cu super eroi, jocuri pentru PC, console sau mobil, standardul de calitate grafică a crescut foarte mult în ultimii ani datorită avansului tehnologic. Dacă vrei să stăpânești modelarea 3D, ai ajuns în locul potrivit. Este cursul ideal pentru tine dacă te descurci cu câteva noțiuni tehnice, dar mai ales dacă ești pasionat de zona vizuală și artistică.

Grupă nouă în Septembrie 2024

Calendar cursuri dezvoltare jocuri video
Cursuri jocuri video - Curs Game Design
Cursuri jocuri video - Curs Game Design

Cursul este o introducere teoretică și practică în procesele dezvoltării de jocuri și experiențe de joc. Vă veți familiariza cu metode, concepte, tehnici și referințe despre cum se proiectează un joc video. Vom pune accent pe prototipare rapidă, playtesting și iterații conceptuale utilizând o abordare orientată pe jucător.

Calendar cursuri dezvoltare jocuri video

Grupă nouă în Septembrie 2024

Ce zic cursanții!