top of page

6 locuri disponibile

Iunie - Sept 2024

4h/sapt- 60h - 4 luni

1875 Ron/luna (x4 luni)

Minim 14 ani

Curs Modelare 3D

Cursul este o introducere teoretica si practica in procesele dezvoltarii de jocuri video. In cadrul acestui curs va veti familiariza cu instrumente de modelare, texturare, shadere si randare.

Curs grafica; Curs modelare 3D; Curs Blender; Curs 3D; Curs jocuri video; Angajare game development; Jocuri video

Descopera procesul de dezvoltare al unui asset grafic de la concept la produs final. Fie ca vorbim despre o casa, un personaj sau o lume virtuala, vei invata ce implica meseria de artist digital.

Game Development

01

Te vei familiariza cu unele dintre cele mai puternice si utilizate programe de grafica din lume: Blender si 3D Studio Max. Vom invata de la elementele de baza pana la optimizarea de geometrie si randare.

Blender / 3DS Max

02

Pe parcursul accestui program vei dezvolta mici proiecte pe care le poti adauga in portofoliu tau. In cadrul sesiunilor de consiliere in cariera vei invata cum sa continui sa-ti dezvolti CV-ul si portofoliu.

Portofoliu si CV

03

Ce vei invata

Fie ca vorbim despre filme cu super eroi, jocuri de PC, consola sau mobil, standardul de calitate grafica a crescut foarte mult in ultimii ani datorita avansului tehnologic rapid, transformand meseria de artisti grafic intr-una dintre cele mai cautate meserii din lume.

La finalul acestui curs vei putea aplica pentru pozitii de Level Designer, World Designer, Environment Artist, Character Artist, Tehnical Artist precum si pentru alte roluri conexe.

Curs grafica; Curs modelare 3D; Curs Blender; Curs 3D; Curs jocuri video; Angajare game development; Jocuri video

Programa Modelare 3D

 • Elementele de baza ale 3DS Max / Blender
 • Elementele de baza ale modelarii 3D

 • Detailing and smoothing workflows

 • Materials and geometry unwarping
 • Cum generam texturi

 • Optimizarea geometriei

 • Rigging si animatii

 • Dynamic simulation

 • Notiuni despre camere si iluminare

 • Rendering

Sunt interesat!

Daca doresti sa primesti mai multe detalii despre curs, completeaza formularul de mai jos si in decurs de 48h-72h un reprezentant GameDev Academy te va contacta. Nu uita sa rasfoiesti rubrica "Intrebari frecvente" de mai jos pentru a afla si alte informatii despre participarea la cursurile GameDev Academy. 

Multumim pentru inscriere!

Intrebari frecvente

 • Acest program se adreseaza persoanelor de peste 14 ani, care doresc sa isi construiasca o cariera in domeniu, sa isi creasca sansele de angajare sau eleviilor si studentiilor care vor sa-si  dezvolte cunostintele personale in domeniul dezvoltarii  de jocuri video. Cursurile GameDev Academy nu inlocuiesc, ci suplinesc activitatea scolara sau universitara.

 • Procesul de inscriere consta in completarea formularului de pe pagina dedicata cursului. Datorita numarului limitat de locuri este foarte important sa te inscri cat mai rapid la curs. 

 • In 48-72h vei fi contactat telefonic pentru stabilirea unei discutii cu unul dintre trainerii GameDev Academy. Aceasta discutie este importanta deoarece ne ajuta sa evaluam daca cursul vi se potriveste sau nu. Mentionam ca exista riscul ca mail-urile noastre sa ajunga in folderul de "SPAM". Va rugam sa verificati inclusiv acest folder. 

 • In mailul de confirmare al participarii la cursul GameDev Academy, vei primi link-ul catre pagina de plata.  Plata se poate realiza prin transfer bancar in baza facturii fiscale emise de GameDev Academy. De asemenea, poti opta pentru plata in rate. 

  • Zilele si orele de desfasurare vor fi discutate cu trainerul cursului.

  • Cursul implica prezenta fizica sau online, obligatorie, de doua ori pe saptamana.

  • Fiecare sesiune de curs are o durata aproximativa de 2h.

  • Curricula este comupsa din module teoretice si practice, iar toate programele necesare desfasurari sesiunilor de curs vor fi comunicate de trainer in cadrul grupei. 

  • La finalul cursului vei primi un test de evaluare al cunostintelor. 

  • In afara sesiunilor obligatorii, cursantii pot interactiona online cu colegii si profesorii, oricand este necesar, pe canalul nostru de Discord.

 • Bineinteles! Avem un istoric pozitiv privind cursantii care s-au angajat la scurt timp dupa finalizarea cursurilor la care au participat. Insa, nu putem oferi garantii! Suntem in discutii cu principalele studiouri din Romania pentru a oferi programe de internship sau suport in privinta angajarii. De asemenea depunem efort sa te ajutam prin consultanta in realizarea CV-ului si a portofoliului.

  Nu putem repeta de suficiente ori! Este foarte important sa iti dezvolti un portofoliu, sa exersezi in timpul liber, sa fii proactiv la curs, sa adresezi intrebari de fiecare data cand simti ca ceva nu iti este clar. Si insistam pe „sa exersezi in timpul liber” :).

 • Da, vei primi o diploma de participare emisa de noi care atesta implicarea ta pe toata durata programului. Pe langa diploma, vei primi si rezultatul obtinut la examenul final, precum si calificativul din partea noastra.

  Tine cont de faptul ca nu vei primi diploma de participare sau calificativul din partea noastra daca vei acumula mai mult de 5 absente la curs.

  Mentionam ca diplome certificate de statul roman nu se pot emite, deoarece marea majoritate a meseriilor specifice industriei de game development nu sunt recunoscute oficial in Romania.

Cursuri GameDev Academy - Masterclass

 Vezi oferta de cursuri GameDev Academy

Cursuri jocuri video - Trainer Game Design

Dragos Inoan

Trainer Game Design

Cu peste 17 ani petrecuti in industria de game development, dintre care 15 dedicati zonei de game design, Dragos nu ne dezamageste cu portofoliul pe care si l-a creat pana acum. In activitatea sa, s-a implicat in proiecte de toate marimile, in cateva dintre cele mai importante studiouri din tara, dar si ca dev independent.

Cursuri jocuri video - Trainer Unity Engine

Zoltan Nagy

Trainer Unity Engine

Se spune ca un mester bun este acela care, indiferent de instrumentele pe care le are, le intrebuinteaza cu indemanare. Asta este si Zoly, care in cariera sa de peste 15 ani ca dezvoltator de jocuri video a lucrat la o multitudine de proiecte, de la mici jocuri „casual” pana la jocuri the tip „AAA”.

Cursuri jocuri video -Trainer Unreal Engine

Alexandru Oprea

Trainer Unreal Engine si C++

Cu Alex , cel mai tanar membru al echipei, ne stim din perioada in care a participat la prima editia a incubatorului Game LAB. Din 2017 si pana acum, Alex a adaugat pe lista de realizari o certificare Unity (Unity Certified Developer la care a luat punctaj maxim) si o slujba in cadrul Ubisoft, ca Gameplay Programmer.

Cursuri jocuri video - Trainer modelare 3D

Ionut Mitroi

Trainer Modelare 3D

Deschis la nou, pasionat de strategy si moba games, Ionut si-a inceput cariera in 2013 ca 2D/3D Artist la Ubisoft . De-a lungul timpului, a creat numeroase asseturi 3D pentru environment si asseturi 2D pentru meniuri atat pentru mobile, cat si pentru PC si console.

Cursuri GameDev Academy - Trainer Game Design

Ciprian Bacioiu

Trainer Game Design

Cip, cel mai bland gigant, a acumulat peste  15 ani de experienta in industrie si zeci de titluri lansate. Si-a dezvoltat propriul studio de jocuri  unde s-a specializat pe jocuri de tip coffee-break precum si pe portarea si adaptarea jocurilor pe platforma Linux.

Cursuri GameDev Academy - Trainer modelare 3D

Alexandru Petrescu

Trainer Modelare 3D

Alex si-a inceput cariera la Ubisoft, in 2014, in rolul de  Artist 3D. Si-a dezvoltat skill-urile si versatilitatea foarte repede, contribuind la dezvoltarea unora dintre cele mai importante proiecte in cadrul Ubisoft, atat pentru platformele de mobile, cat si de PC si console. 

Cursuri GameDev Academy - Trainer Unreal Engine

Catalin Marcu

Trainer Unreal Engine

Catalin si-a inceput activitatea in industrie de  peste 15 ani. Mai bine de 10 ani a lucrat in cadrul studioul Mobility Games, unde a  fost implicat in dezvoltarea si publicarea a numeroase jocuri pe AppStore si Google Play. In prezent are propriul studio indie si peste 5 jocuri lansate. 

Cursuri GameDev Academy - Trainer programare C++

Cristian Cornea

Trainer Programare C++

Cristian este un programator pasionat de jocuri, de a le juca, de a le face, de a vorbi despre ele. A acumulat deja 18 ani de experienta in dezvoltare jocurilor, din care 10 in cadrul Ubisoft. A lucrat la diferite tipuri de jocuri, de la "AAA", cum ar fi "Assassin’s Creed", la jocuri mobile si indie 

O parte dintre trainerii GameDev Academy

Ce zic cursanții!

bottom of page