top of page
Inscrieri Game Dev Adventures into Romanian Mythology
Inscrieri Game Dev Adventures into Romanian Mythology

Inscrieri Game Dev Adventures into Romanian Mythology

Nu mai este posibila inregistrarea.
Vezi alte evenimente.

Informatii eveniment

28 aug. 2023, 19:00 – 24 sept. 2023, 19:00

Perioada de inscrieri

Detalii eveniment

"Game Dev Adventures into Romanian Mythology" este un program de tip Game Lab realizat in parteneriat cu asociatia Tales of Us, care se va desfasura in perioada Octombrie 2023 – Februarie 2024, in format online. Este dedicat si creat special pentru tinerii creativi, pasionati de jocuri video si care doresc sa invete notiuni elementare specifice dezvoltarii de jocuri video. 

Un numar limitat de 40 de persoane, selectati in baza procesului de inscriere de pe site, vor beneficia gratuit, in cadrul acestui program, de sesiuni specializate, mentorat si ateliere interactive cu scopul de a invata sa dezvolte un prototip pentru un joc video. Acesta trebuie sa respecte tematica evenimentului, si anume,  includerea de elemente din mitologia romaneasca. 

Pe langa experienta si cunostintele dobandite in cele 4 luni ale programului, cateva dintre jocurile create de voi au sansa de a deveni parte din experienta de joc captivanta World of Us (WoU), care va fi lansata anul viitor.

Detalii desfasurare Game Lab:

  • Programul se va desfasura in perioada Octombrie 2023 – Februarie 2024. Vom comunica data de inceput dupa finalizarea procesului de inscriere.
  • Platforma pe care se vor organiza lectiile si interactiunile cu trainerii este Discord. Persoanele acceptate in program vor primi link-ul de access.
  • Participantii vor beneficia de sesiuni de predare saptamanale, in format online live, alaturi de trainerii GameDev Academy. Aditional vom organiza ateliere si seminarii, in fiecare luna, cu invitati speciali din industrie.

Te asteptam alaturi de noi in aceasta experienta inedita!

Pentru detalii privind regulamentul de participare, accesati link-ul urmator: REGULAMENT PARTICIPARE.

Pentru orice alte detalii sau informatii, nu ezitati sa ne contactati pe mail (gamelab@gamedevacademy.ro) sau folosind formularul de contact de aici.

Distribuie eveniment

bottom of page